Vi har arbetat med media i många år. 30år med Sveriges största tidning Vi i Villa, allt från lokala annonser till stora kampanjer med välkända svenska företag. Under resan har det även varit andra tidningstitlar så som Tidningen Fastighet, Vi i Fritidshus men även viivilla.se. Med eget företagande blev det några titlar till, Tidningen Visit Västmanland, en tidning för turister i Västmanland, Tidningen Villaaktuellt i kombination med säljutbildningar etc. Inom telemarketing branschen blev det också några år i branschens begynnelse. Så både print och digital kunskap finns inom företaget.

Nu går vi igång igen med ny kraft och nya utmaningar. För efter några år från media finns suget där igen. Nu är det dags för både print och blogg. Detta i en just nu växande marknad inom Camping och seniorer.

Vi arbetar med en rak ärlig och kommunikation både med uppdragsgivare och annonsörer, marknaden behöver detta. Att ge konstruktiva återkopplingar är viktigt för oss, det leder till ett kreativt och utvecklande samarbete.