Uppdrag

Framtiden kan bara bli bättre, en framtid full av möjligheter med de nya medier som kommer. Sveriges största bloggar inom camping, resor och äventyr Freedom Travel. Efter 12 års arbete med resande och skrivande på FREEDOMtravel.se är det också FREEDOMtravel NEWS på Facebook, Instagram och Youtube. Nu är det nu dags för marknaden att få möjlighet att få vara med på deras resa in i morgondagen.

En grupp som blir större för var dag är vi lite äldre, + 60. Eller som vissa säger pensionärer. Ordet som kanske för många känns svårt att ta till sig, att identifiera sig med. Men troligtvis, helst skall betyda – tid att leva. En oas av tid – tids miljonärer! Med möjligheter att förverkliga både det ena och det andra. En köpstark målgrupp som nu både har datorer, stora mobiler och paddor. Eller som min mamma säger – jag skall få en groda. En glädje att få se och upptäcka.

En målgrupp på över 1,6 miljoner personer som hela tiden växer. Eftersom vi nu är bättre på att sköta vår hälsa, kost och motion. Att ha sociala kontakter blir större och större. Det klassiska kafferepet har idag fått en annan betydelse mer är att ”bara” dricka kaffe.